Kotisivut

Kotisivut, jotka näytät asiakkaillesi ylpeänä

 

Kotisivut eivät ole vain koriste internetissä, ne ovat kanava, jota kautta asiakkaidesi tulisi löytää luoksesi. Kotisivujen ulkonäkö ja grafiikka eivät silti ole toissijainen asia, sivujen täytyy olla myös tyyliltään mielenkiintoiset ja käytettävyydeltään helpot, jotta asiakas saadaan viihtymään sivuilla, palaamaan takaisin sekä kertomaan sivustosta myös toisille. Tylsät ja tavanomaiset sivut eivät jää mieleen, hyötyä ei myöskään ole sivuista, jotka eivät löydy hakukoneista yrityksen omilla palveluilla etsittäessä.

 

Apu ei ole kaukana, olet juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan!

Suomessa on merkittävä määrä yrityksiä, joilla ei ole lainkaan kotisivuja, tai ne ovat sukulaisen tai tuttavan tekemät.

Kun harkitset omalle yrityksellesi kotisivuratkaisua, tulisi sinun miettiä seuraavia asioita:

 

1. Mikä on kotisivujeni rooli liiketoiminnassa?

 

Mainostaminen - kun mainostat, asiakkaasi menevät kotisivuillesi tutustumaan lisää palveluihisi.

 

Puskaradio - kun tyytyväiset asiakkaasi kertovat sinusta eteenpäin, uudet asiakkaasi etsivät todennäköisimmin lisätietoja internetistä ja päätyvät kotisivuillesi. Kotisivujesi tulisi tällöin antaa kuva ammattitaitoisesta ja luotettavasta yrityksestä, jotta potentiaaliset asiakkaat päätyisivät juuri sinun asiakkaiksesi.

 

Hakukoneet - Googlen ja muiden hakukoneiden kautta etsitään jatkuvasti palveluitasi. Jos et löydy sieltä, sinua etsivät asiakkaasi eivät koskaan tavoita sinua.

 

2. Miten asiakkaani näkevät yritykseni?

 

Jos päätät tehdä yrityksellesi kotisivut itse vain säästääksesi rahaa, mieti mitä se kertoo yrityksestäsi asiakkaillesi. Halvasti ja ammattitaidottomasti tehdyt kotisivut eivät löydy hakukoneista eivätkä anna yrityksestäsi ammattitaitoista ja luotettavaa kuvaa.

 

Olipa yrityksesi sitten pieni, keskikokoinen tai suuri - olet meille aina yhtä tärkeä asiakas!

Miksi Expy Oy tarjoaa parhaat kotisivut yrityksellesi?

Kotisivut juuri sinulle

Meille jokainen asiakas on tärkeä.

 

Me panostamme henkilökohtaiseen palveluun, sillä tahdomme tarjota asiakkaillemme vain parasta palvelua. Kotisivut ovat yrityksesi tärkein käyntikortti, eikä niiden suunnittelu ja toteutus onnistu parhaalla mahdollisella tavalla vain puhelinkontaktin avulla. Toisin kuin kilpailijamme, me tapaamme jokaisen asiakkaamme henkilökohtaisesti ja panostamme asiakaslähtöiseen suunnitteluun. Meille "sininen" ei ole vain väri, se on myös tunne, muoto ja tyyli.

Tyytyväisyystakuu

Kotisivut 100%:n tyytyväisyystakuulla.

 

Henkilökohtainen suunnittelupalaveri yhdessä asiakkaan kanssa mahdollistaa kotisivut, joihin tulet olemaan tyytyväinen. Suunnittelupalaverissa kartoitaan vaatimuksesi ja toiveesi, sekä tyyli ja omat ajatuksesi kotisivujen suhteen. Tämän jälkeen saat selattavan vedoksen kotisivuistasi, jota muokkaamme ja työstämme aina siihen asti, kunnes olet täydellisen tyytyväinen kotisivuihisi.

 

 

 

HTML5-tekniikka

Uuden sukupolven HTML5-tekniikka.

 

HTML5 on uusi tekniikka, jossa on yhdistettynä HTML-kielen indeksoitavuus hakukoneille, sekä Flash -kielen näyttävyys. HTML5 kieleen on tehty tiettyjä oikopolkuja, jotka helpottavat sisällön jäsentelyä, sekä nopeuttavat indeksointia hakukoneille.Lisäksi HTML 5 skaalautuu aina yhtä näyttävästi niin pöytäköneille kuin älypuhelimille ja tableteillekin.

 

Hakukoneoptimoidut

Tärkein uusasiakashankintakanava.

 

​Kaikki myymämme kotisivut ovat lähtökohtaisesti hakukoneoptimoidut. Hakukoneoptimointimme toteuttaa hakukoneoptimoinnin asiantuntija ja erikoisosaaja.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää hakukoneoptimointiin liittyvissä asioissa, ota yhteyttä tai kirjoita meille sähköpostia: hakukoneoptimointi@expy.fi

 

Reilu laskutustapa

Juuri Sinulle sopiva laskutustapa.

 

Ostopäätöksen jälkeen tapaat aina suunnittelijamme henkilökohtaisesti.

Vaihtoehtoisesti voit halutessasi myös valita puhelinsuunnittelun.

Suunnittelutapaamisen jälkeen laskutamme 50% palvelun hinnasta ja loput vasta

sitten, kun olet täydellisesti hyväksynyt kotisivusi ja kotisivusi julkaistaan.

Laskutuskautemme on aina 12kk. Sopimuksen voi kuitenkin irtisanoa koska tahasa.

Emme koskaan lähetä jatkovuoden laskua jälkikäteen, vaan ilmoitamme asiasta asiakkaalle aina noin 45 päivää ennen uuden laskutuskauden alkamista. Tällöin asiakas voi halutessaan irtisanoa sopimuksen. Mikäli asiakas ei maksa jatkovuoden laskua, sopimus kumoutuu automaattisesti.

 

Laskutustapa on aina räätälöitävissä juuri Sinulle sopivaksi.

 

Laadukkaat ja edulliset kotisivut yritykselle koko Suomen alueella mm. seuraavilla paikkakunnilla:

 

Uusimaa: mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Hanko, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

Varsinais-Suomi: mm.Turku, Nousiainen, Paimio, Parainen, Kemiönsaari, Laitila, Lieto, Loimaa, Masku, Mynämäki, Naantali, Pöytyä, Raiso, Rusko, Salo, Somero ja Uusikaupunki

Pirkanmaa: Tampere, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala,  Valkeakoski, Virrat, Ylöjärvi ja Akaa.

Satakunta: Kankaanpää, Kokemäki, Nakkila, Pori, Rauma, Ulvila, Eura, Eurajoki, Harjavalta ja Huittinen

Pohjois- ja Etelä-Savo: Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus, Iisalmi, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Savonlinna, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju ja Pieksämäki.

Pohjois- ja Etelä-Karjala: Imatra, Lappeenranta, Luumäki, Parikkala, Ruokolahti, Tohmajärvi, Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu ja Polvijärvi.

Kymenlaakso: Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola ja Pyhtää.

Keski-Suomi: mm. Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Karstula, Keuruu, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Viitasaari ja Äänekoski.

© 2015 EXPY OY                  Kotisivut ja mainostoimistopalvelut yrityksille